11 d’abr. 2008

L'Ajuntament es compromet a avançar l'obertura de les Oficines d'Habitatge de Sarrià-Sant Gervasi i Les Corts a proposta de CIU

El proper gener, s'obriran les oficines d'habitatge dels districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi a instàncies del grup nacionalista, després de que ahir, s'aprovés una proposta consensuada amb tots els partits de l'Ajuntament.

En l’actualitat, les Oficines municipals d’Habitatge han reforçat el seu paper com a finestreta única on els ciutadans s’adrecen a l’administració per a tots els temes que afecten a l’habitatge. Es per aquest motiu que, a parer d’Eduard Garcia, “no pot ser que hi hagi districtes de la ciutat sense aquesta oficina especialitzada en atendre als ciutadans en un aspecte tan bàsic com és el de l’habitatge”.

Ahir dijous al vespre, la Comissió d’Urbanisme, Infrastructures i Habitatge va aprovar per unanimitat una proposta de CiU que ha de facilitar l’obertura de les oficines d’habitatge de Les Corts i de Sarrià–Sant Gervasi un any abans del que tenia previst el Govern municipal. La proposta del Grup nacionalista demanava que en un termini de tres mesos tots els districtes disposessin d’una oficina d’habitatge en comptes dels dos anys que havia marcat el bipartit de Jordi Hereu en una mesura de Govern presentada en plenari. El Regidor responsable d’habitatge de CiU, Eduard Garcia, va pactar ahir amb el responsable municipal d’habitatge una data intermitja, gener del 2009, que va facilitar l’aprovació per unanimitat d’aquesta petició.

En l’actualitat només els districtes de Les Corts i Sarrià-Sant Gervasi no disposen d’una oficina d’habitatge, “un fet que significa una nova mancança de les atencions municipals de l’Ajuntament cap als ciutadans d’aquests districtes”, ha indicat Garcia. “Amb l’aprovació de la proposta hem aconseguit que el gener del 2009 finalitzi aquesta nova discriminació”, ha assegurat el regidor nacionalista.