18 de set. 2007

Francina Vila acusa Jordi Hereu d'usar les institucions per a usos particulars


El PSC ha registrat el bloc de campanya de Jordi Hereu mitjançant l'Institut Municipal d'Informàtica de l'Ajuntament de Barcelona


La Regidora de la JNC a l'Ajuntament de Barcelona, Francina Vila, ha denunciat avui l'ús de les institucions en funció d'interessos particulars i la confusió entre govern i partit. Una visita al registre de l'empresa nominalia.com ha permès descobrir que el domini jordihereu.cat va ser renovat el passat dia 13 a través de l'Institut Municipal d'Informàtica (IMI), que figura com titular d'aquesta adreça. No obstant això, fins a última hora de la tarda d'ahir, en el mateix registre, qui constava com administrador del domini de l'alcalde no era l'Ajuntament sinó Francesc González, membre del PSC i amb adreça postal en el carrer de Nicaragua, 75, seu central dels socialistes catalans.

Els regidors Joaquim Forn i Francina Vila han formulat una sèrie de preguntes escrites al govern a fi d'aclarir el succeït: "Per quina raó l'IMI ha renovat un domini vinculat a un partit polític? Qui ha estat el responsable d'aquesta decisió? Quina altres dominis vinculats al PSC s'han registrat a través de l'IMI des de l'any 2003? Quina relació laboral té el senyor Francesc González amb l'Ajuntament?"

A l'espera de les respostes oficials a les qüestions plantejades per CiU, fonts municipals van atribuir la situació denunciada a "un error, una demora o una distracció" de l'empresa intermediària encarregada del registre.

No obstant, a dia d'avui, la web registrada per l'IMI a nom d'una funcionària de l'Ajuntament de Barcelona, conté el bloc de campanya del PSC de Jordi Hereu i dirigeix al Partit dels Socialistes de Catalunya.

DOCUMENT ASSOCIAT: Les proves aportades per la regidora Francina Vila [PDF]