31 de maig 2012

Un any de govern Nacionalista a Barcelona

Aquest 22 de maig ha de ser una data que hem de recordar, per un fet històric, després de 32 anys de govern socialista a l’ajuntament de Barcelona, s’ha fet un gir, i ara governem la capital del país. Tot just fa un any d’aquest canvi capitanejat per en Xavier Trias un senyor de Barcelona com molts veïns el coneixen.

Durant aquest any que fa que sóc conseller de Ciutat Vella m’he adonat de 3 grans coses la primera i més important és que ho estem fent bé. La gent queda sorpresa amb coses tan senzilles com és rebre una trucada de la regidora o simplement que passi per el carrer on el senyor Antoni té un establiment s’aturi i el saludi. Coses que per molts de nosaltres són tan normals resulta que és el primer cop que passen, ho estem fent bé perquè la ciutat ara té un rumb i sap cap a on va. La segona cosa que m’ha sorprès és que el meu districte (Ciutat Vella) és per tots el més complicat però alhora el més estimat, i de ben segur on més feina tenim per fer, és aquí on crec que estem demostrant que sabem el que fem ja que amb els temps difícils que ens toca viure aquest govern es va comprometre a fer una escola i ara ja és una realitat en construcció que farà que la Barceloneta sigui un barri per viure-hi i no es converteixi en un parc temàtic com l’anterior administració volia. La tercera cosa és més curiosa i me n’adono cada dia més, cap ni un dels socialistes que ronden per el districte, imagino que també a altres llocs de la ciutat, han paït haver perdut el govern de la ciutat, només saben que posar pals a les rodes per fer les coses encara més complicades, i no ens deixen treballar amb les mil i una ximpleries que contínuament destorben la normalitat del dia a dia. Tot i així nomes fan que quedar en evidència davant de veïns i entitats que estan farts de les seves continues mentides i enganys de tants anys.

Del que estic ben segur és que tenim per endavant 3 anys per seguir treballant, fent la ciutat que els barcelonins i barcelonines volem, el camí no es fàcil però podem estar tranquils perquè ens en sortirem.

Pol Avinyó i Roselló
Conseller municipal GM CiU a Ciutat Vella