14 d’oct. 2008

Xavier Trias entrega el premi ‘Tàber’ de la JNC de Barcelona, al Casal dels infants del Raval, en reconeixement del seu 25è aniversari

Més de 300 joves barcelonins participen en la 1a Festa pel Canvi Jove a Barcelona, acompanyant la Direcció Nacional de la JNC i de CiU



El President del Grup Municipal de CiU al Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, va lliurar anit, en el marc de la 1a Festa pel Canvi Jove organitzada per la JNC, el premi ‘Tàber’ al Casal dels Infants del Raval, en reconeixement per la seva tasca d’inclusió social del jovent barceloní i en commemoració del seu 25è aniversari.

Enric Canet, Director de Relacions Ciutadanes del Casal, ha agraït el premi, “recollint-lo en nom de la ciutat i de tots aquells joves que treballen per la no-discriminació, la integració i la igualtat d’oportunitats de la ciutat”.

El premi, s’ha lliurat en el transcurs de la festa organitzada per la Federació de Barcelona de la Joventut Nacionalista de Catalunya, on el seu President, Jordi Cabrafiga ha volgut destacar que “els més de 300 joves que hi ha participat són la millor prova de què Barcelona necessita un canvi”.

Segons ha declarat el President de Barcelona dels joves nacionalistes, “els joves barcelonins estem preparats no només pel canvi, sinó també per liderar un nou projecte que tingui com a eix les persones i el seu benestar i la seva inclusió social el seu eix” per això, afirma “hem lliurat el premi a una de les entitats juvenils que millor recull aquest esperit de treball per la gent jove”.

El nom del premi, ‘Tàber’, prové del “Mons Tàber”, el lloc on els primers romans van establir-hi els primers assentaments de la que posteriorment es convertiria en ‘Barcino’.

A la festa ha participat també bona part de la Direcció Nacional de la JNC, encapçalada pel seu President, Marc Pifarré i del seu Secretari General, Jordi Cuminal. Tampoc s’han volgut perdre l’acte el President de la Federació de Barcelona Ciutat de Convergència, Jordi Martí i el President de la Intercomarcal de Barcelona Ciutat d’Unió Democràtica, Gerard Ardanuy, entre altres regidors de Barcelona de CiU i membres de les Direccions Nacionals de CDC i UDC.

DOCUMENT ASSOCIAT: Test document [PDF]